اقدام پژوهی,پایان نامه ,برنامه سالانه,پروژه مهر,درس پژوهی,طرح جابر,طرح کرامت,کارآموزی,طرح توجیهی,پودمان,علمی کاربردی
دسته بندی محصولات
کلیک کنید

اطلاعیه فروشگاه

دانشجویان و فرهنگیان عزیز در صورت نداشتن ایمیل از ایمیل aminsaleh2031@gmail.com استفاده نمایید. به دلیل عدم دسترسی به منابع تعدادی از فایل ها چنانچه فایلی متعلق به شماست و از اینکه در سایت قرار گرفته ناراضی هستید لطفا با شماره های ذکر شده تماس بگیرید تا در سریعترین زمان نسبت به برداشتن فایل و حذف آن از سایت اقدام نماییم.

پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی تولید خوراک دام و طیور

پروژه کارآفرینی  وطرح توجیهی تولید خوراک دام و طیور

دانلود پروژه کارآفرینی  وطرح توجیهی تولید خوراک دام و طیور بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 32

این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود

- 1 مقدمه : 

تهيه و تامين علوفه جهت تغذيه جمعيت دامى كشور ، در نيم قرن اخير همواره از مشكلات و معضلات مملكت بوده است. جمعيت دامى كشور بر اساس آمارهاى موجود بالغ بر 120 ميليون واحد دامى است. براى تغذيه و تعليف دامهاى كشور دست كم به حدود 8/51 ميليارد واحد علوفه اى نيازمنديم. در حال حاضر وابستگى دامى كشور به ميزان 25 درصد به مراتع و 75 درصد به ساير منابع از جمله كارخانه هاى تهيه كننده خوراك دام مى باشد. تغذیه مهمترین امر در پرورش طیور بوده و حدود 75 تا 80 درصد هزینه تولید را شامل می شود بنابراین با توجه به اهمیت و ضرورت ان لازم است که مدیریت تغذیه و کاربرد روش های جدید مدیریتی به عنوان یک مساله مهم وجدی مدنظر پرورش دهندگان قرار گیرد تحقیقات و گزارش های متعدد منتشره حاکی از آن است که بافت دان تاثیر بسزایی درعملکرد مرغ گوشتی دارد وبه ویژه دان پلت ، سرعت رشد را بهبود بخشیده کارایی دان را افزایش می دهد در این مقاله تاثیر بافت و شکل دان بر صفات تولیدی مرغ گوشتی مورد بررسی قرار می گیرد .   1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید خوراک دام و طیور    محل اجرا :   1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام    نام خانوادگی    مدرک تحصیلی     تلفن               1 – 4 – دلایل انتخاب طرح : توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید خوراک دام و طیور می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.  1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه : این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .  1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 20  نفر میباشد .  تاریخچه و سابقه مختصر طرح : الف - علوفه ‏ها هرگونه خوراك گیاهى و پرحجم كه ارزش غذایى داشته باشد و خوش ‏خوراك هم باشد، علوفه نام دارد.   ماشین آلات خوراک دام یونجه :  این علوفه ارزش غذایى زیادى دارد. یونجه به عنوان یك غذاى عالى در تغذیه دام به خصوص براى گاو شیرى استفاده مى‏شود. پروتئین و كلسیم بالاى این علوفه نشانه مرغوب‏ بودن آن است. زمان برداشت یونجه وقتى است كه یك سوم بوته ‏ها به گل بنشینند. در جیره غذایى گاو شیرى، بین دو تا چهار كیلوگرم یونجه در روز كافى و مناسب است.   ماشین آلات تولید خوراک دام علف باغ:  این علف در تغذیه گاو شیرى و پروارى استفاده مى‏شود.به دلیل داشتن رشته‏ هاى بلند، نشخوار دام‏ها را زیاد مى ‏كند. به علاوه در گاوهاى شیرى باعث بیشترشدن چربى شیر مى‏شود. براى جلوگیرى از خارج‏ شدن سریع خوراك‏هاى آردى از بدن دام‏هاى پروارى از این علوفه استفاده مى‏ كنند.  كاهها:  كاهها به علت خشك و پُرحجم‏ بودن، ارزش غذایى زیادى براى دام‏ها ندارد. از نظر ارزش غذایى، كاه جو از كاه گندم بهتر است. همچنین كاه گندم از كاه برنج بهتر است. براى دام‏هاى سنگین بهتر است كه كاه به صورت رشته‏ هاى بلند باشد. مصرف كاه باید كم و به مقدار لازم باشد. هر چه مقدار این علوفه در جیره غذایى دام‏ها بیشتر باشد، جلوى هضم و مصرف بیشتر غذا را مى‏گیرد. بهتر است كاه را همیشه بعد از خوراك‏هاى دیگر به دام‏ها داد. اگر كاه و علوفه‏ هاى مانند آن به صورت غنى شده به دام‏ها داده شوند. ارزش غذایى بیشتر مى‏دارند. براى گاوهاى خشك مى ‏توان مقدار بیشترى از این علوفه در جیره غذایى قرار داد.   سیلوها:  براى استفاده بیشتر و بهتر از علوفه‏ هاى خشك و هضم بهتر این علوفه‏ ها، آنها را سیلو مى‏ كنند.   ب - خوراك‏هاى فشرده شده یا كنسانتره دامى علوفه‏ هاى آردى و خوراك‏هایى كه دارای الیاف كمى هستند را خوراك‏هاى كنسانتره‏اى مى ‏گویند. وقتى مقدار مشخصى از ماده ای مانند جو، سبوس، تفاله چغندر قند، كنجاله تخم پنبه را با تكمیل‏ كننده ‏هاى معدنى و ویتامینى مخلوط كنند، خوراك كنسانتره تهیه مى ‏شود. براى برطرف‏ كردن نیاز غذایى دام‏هایى كه تولید بالایى دارند، علاوه بر علوفه باید مقدار مشخصى از كنسانتره دامى هم استفاده كرد. به گاوهاى بومى و دو رگ روستایى كه بیشتر از هشت كیلوگرم شیر تولید مى‏كنند، باید مقدار مشخصى كنسانتره دامى داد. به دامداران عزیز سفارش مى ‏شود اگر خوراك را از كارخانه خریدارى مى ‏كنند، در هنگام تهیه و مخلوط كردن كنسانتره در كارخانه حضور داشته باشند. به این ترتیب، مى ‏توانند كنترل كنند كه از هر ماده‏اى به مقدار مشخص و لازم در كنسانتره مخلوط شده است و جلوى هرگونه تقلب گرفته شود.  براى تهیه كنسانتره به وسیله خود دامدار، مى‏توانید از دستور زیر استفاده كنید. این دستور براى گاو شیرى كه بین ده تا پانزده كیلوگرم شیر تولید مى‏كند، مناسب است. مقدار جو سى و پنج تا چهل درصد، سبوس گندم سى تا سى و پنج درصد، تفاله چغندر قند هشت تا ده درصد، كنجاله تخم پنبه پنج تا هفت درصد، نمك نیم درصد و سبوس برنج شش تا هشت درصد باید باشد. به این ماده ‏ها مقدارى كربنات كلسیم یا دى ‏كلسیم فسفات هم اضافه مى ‏كنند.   نكته‏ هاى مهم در تغذیه مخلوط علوفه و كنسانتره براى گاوهاى شیرى روستایى كه تولید شیر آنان به هفت تا هشت كیلوگرم مى ‏رسد، لازم نیست كه از كنسانتره استفاده كنید. با علوفه‏ هاى مرغوب مى ‏توان نیاز غذایى این دام‏ها را برطرف كرد. ولى براى گاوهایى كه در روز بیشتر از هشت كیلوگرم شیر تولید مى ‏كنند، باید از كنسانتره استفاده كرد. براى این گاوها در برابر هر یك كیلوگرم شیر تولیدى، نیم كیلوگرم كنسانتره دامى لازم است. براى مثال اگر گاوى چهارده كیلوگرم شیر تولید مى ‏كند، باید روزانه هفت كیلوگرم كنسانتره به اضافه مقدار لازم علوفه تازه و مرغوب بخورد. تغییر جیره غذایى دام باید با احتیاط كم‏ كم انجام شود تا باعث كم‏ شدن تولید نشود. اگر در غذاى دام از ضایعات استفاده مى ‏شود باید با توجه به نوع ماده افزودنى از مقدار كنسانتره كم كرد. علوفه‏ هاى سبز، رطوبت زیادى دارند. به همین دلیل دو تا سه برابر علوفه‏ هاى خشك باید مصرف شوند. اگر بتوان علوفه و كنسانتره را به طور كامل مخلوط كرد، خیلى مناسب است. اگر این كار انجام نشد، سعى كنید فاصله زمانى بین تغذیه با علوفه و كنسانتره خیلى كم باشد.   براى بیشترشدن مقدار تولید شیره مى ‏توان تا حدودى از كنسانتره دامى استفاده كرد. مصرف زیاد كنسانتره باعث كم ‏شدن چربى شیر مى‏شود. در این حالت باید از علوفه‏ هاى مرغوب با رشته‏هاى بلند و كنجاله تخم پنبه استفاده كرد.     دستور تهیه كنسانتره براى گوساله‏ هاى پروارى  مقدار چهل تا چهل و پنج درصد جو، سى تا سى و پنج درصد سبوس، ده تا دوازده درصد تفاله چغندر، سه تا پنج درصد كنجاله تخم پنبه، هشت تا ده درصد سبوس برنج را با مقدارى كربنات كلسیم مخلوط كنید. سپس در اختیار دام‏ها بگذارید.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
155_370830_2461.zip769k